Uusiutuvaa energiaa
Ilmakiertoiset pellettitakat
Vesikiertoiset pellettitakat
Pellettiliedet
Hallilämmittimet
Pellettipolttimet
Pellettikattilat
Pellettivarastot
Hakekattilat
Aurinkolämpö
Aurinkosähkö
Akustot
Tuulienergia
Puukattilat

 

Effecta Lambda puukattilat

Kattilasarja 35kW ja 60kW, jolla säästät polttopuiden teossa ja puunkulutuksessa 30%. Käytettävyydessä ja huollettavuudessa toiset 30%
Testattu päästöt, hyötysuhde yli 90% koko polton ajan ja CO 111mg/m3!
 


Effecta on käänteispalokattila, jossa on keraaminen arina. Toisioilman syöttö tapahtuu arinan läpi. Konvektiosan nuohous kytketty luukun yhteyteen, kun avaat luukun, nuohoat samalla konvektio-osan pystyputket.

Tekniikka

Kaikki jotka lämmittävät puilla tietävät että voi olla hankalaa saada mahdollisimman hyvää polttoa ja tehoa irti kattilasta. Kattila savuttaa sisälle ja ulos naapurien kiusaksi. Puun pitäisi mieluiten olla parasta laatua, kuivaa y.m. Effecta Lambda helpottaa puunpolttoasi huomattavasti, koska se tunnistaa lambda-anturin savukaasumittauksien avulla paloprosessin tilan. Kattilan ensiö- ja toisio -paloilmapeltejä ohjataan moottoreiden avulla ja tällä saadaan paras mahdollinen polttotapahtuma ja korkea hyötysuhde, yli 90%, sekä samalla päästöttömät savukaasut koko polton ajaksi. Perinteisillä kattilamalleilla tämä ei onnistu.

Helppo ja mukava
Lambdaohjauksen avulla saadaan helppohoitoinen ja hyvin toimiva puulämmitysjärjestelmä. Tarkkaan mietitty hallintapaneli on helppokäyttöinen ja voit seurata lämpötiloja ja hyötysuhdetta. Kattila ohjaa latauspumpun ja savukaasupuhaltimen toimintaa. Polton loputtua savukaasupuhallin ja latauspumppu pysähtyvät ja ilmansäätöpellit sulkeutuvat automaattisesti.
Jos olet ladannut pari sylillistä liikaa puuta pesään, ei hätää. Kun kattila lämpenee yli 98 asteeseen, sammuu savukaasupuhallin ja ilmapellit sulkeutuvat, tuli hiipuu ja sammuu pesässä. Latauspumppu käy niin pitkään kunnes tuli on kokonaan sammunut.

Effecta Kompi -järjestelmä
Uusittu Effecta kattilasarja on saatavana myös Kombi mallina, pellettipoltin liitännällä.
Nyt on mahdollista tuottaa lämpöenergiaa helposti pelletillä, puulla ja auringolla samalla laitteistolla.


 
 
OPOP 4HEKO-D Puukattila

Edullinen! OPOP puukattila on saatavilla kolmella eri teholla, 16kW, 20kW ja 25kW. Tehokas puukattila suurella polttopesällä, takaa pitkän palamisajan. Kattilassa hieno ohjausyksikkö jolla voidaan hallita koko lämmitysjärjestelmää. OPOP -kattilalla saadaan alhaisimmat kokonais lämmityskustannukset.
 • Älykäs suunnitteluratkaisu
 • Asennus mahdollinen pienempään kattilahuoneeseen
 • Huonetermostaatti mahdollisuus
 • GSM- ja internet-modulille valmius
 • Elektroninen ohjausyksikkö
 • Suuri palotila
 • Palotila suojattu tervaantumiselta
 • Pitkä palamisaika
 • Jäähdytyskierukka vakiona
 • Alhainen polttoainekulutus
 • Kattilan rungolle 5 vuoden takuu
 • Liitetään varaajaan, suositeltu varaajakoko 1000 l.

 
 
 
  


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
EtusivuTietoaTuotteetPalvelutOta yhteyttä