Valikko Sulje

Pellettipolttimet

Pellettipoltin Effecta Supra ja Supra Aero

Pellettilämmitys on jo monen vuoden ajan ollut Ruotsissa yksi johtavista lämmitysmuodoista. Ruotsalainen tekniikka on etulinjassa sekä suorituskyvyltään että toiminnoiltaan. Effecta tarjoaa suunnitelmallisia ja koeteltuja lämmitysratkaisuja laitteilla jotka ovat suurimmilta osin itsestään puhdistavia ja vaativat hyvin vähän hoitoa. Uusimpana tuotteena on Effecta Supra pellettipoltin.
Polttimen valmistuksessa on käytetty lämpöä kestäviä materiaaleja jotka takaavat hyvin pienet huoltokululut ja pitkän eliniän. Palopään kaikki osat ovat tulenkestävää ruostumatonta terästä.(1300 C). Poltin on testattu Swedish Test Institutessa. Poltin täyttää myös viimeisimmät Eurooppalaiset normit ja tämä takaa sinulle käyttäjänä varmatoimisen ja turvallisen tuotteen.

Perusmallissa, Effecta Supra, kaikki toiminnot ohjataan mukaan tulevan pienen ohjauskaapin kautta. Ohjainyksikössä selkeä testinäyttö eri toiminnoille. Ohjauksessa on myös toimintoja kuten shunttiautomatiikka ja varaajan latausohjelma. Et tarvitse erillistä ohjausta automaattista shunttisäätöä varten.

Supra Aerossa on Aeroboxi, jossa kompressori ja ohjausyksikkö, joka pystyy puhdistamaan polttimen automaattisesti paineilmasykäyksillä. Asennat helposti boxin seinälle tai kattilan kylkeen. Asetat valikossa miten usein poltin puhdistetaan ja manuaalisen puhdistuksen suoritat ehkä vain 1-2 kertaa vuodessa. Ohjainyksikössä kaikki samat ominaisuudet kuin perusmallissakin.

Tekniset tiedot

Max teho                  20kW ja 30kW
Hyötysuhde              94%
Sähköliitäntä            230VAC
Ilman tarve               40m3/h
Sähköteho                40W
Paino                         14kg
Takuu                        2 v

Peruspolttimen kaikki toiminnot ohjataan mukaan tulevan pienen ohjauskaapin kautta. Asetusten säätö käy nopeasti ja helposti. Ohjauksessa on myös toimintoja kuten shunttiautomatiikka ja varaajan latuasohjelma. Jos sinulla on vanhempi kattila ilman shunttiohjausta voit säästää jopa 20% pelletinkulutkusessa ottamalla käyttöön Effecta Supran shunttiohjauksen.
Supra Aerossa on Aeroboxi joka pystyy puhdistamaan polttimen automaattisesti paineilmalla. Asennat helposti boxin seinälle tai kattilan kylkeen. Asetat valikossa miten usein poltin puhdistetaan ja manuaalista puhdistusta suoritat vain 1-2 kertaa vuodessa.